Heechsân 28, 9261 XJ Eastermar. 0512-472992

Voor het ultieme buitengevoel!

Serre

Model, grootte, kleur, glas, type, materiaal enz. De keuze mogelijkheden zijn bijna onbeperkt en geen serre is dan ook hetzelfde.

Met volle tevredenheid heeft JJ Bouw bij ons een serre gebouwd. Wij zijn Jan en zijn medewerkers heel dankbaar en blij met het resultaat, en wij een ieder die een aanbouw of serre willen aanschaffen dit bedrijf als aanrader adviseren.
Karel en Will, Wolvega

serre intro

Aluminium serre

Aluminium serres zijn duurzaam en zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Voor onze serres gebruiken we uitsluitend de beste thermisch geïsoleerde profielen. De aluminium serres zijn in elk RAL kleur te krijgen. Uiteraard worden ook bij de aluminium serres de vorm, afmeting, kleur en stijl volledig afgestemd op de wensen van de klant en de stijl van de woning.
button contact button offerte

Projecten aluminium serres


Bekijk alle foto's

Lichtstraat serre

lichtstraat serre2
Onze lichtstraat serres worden uitgevoerd met een traditioneel plat dak met rondom of in het midden een lichtstraat. Met dit type serre kan het uiterlijk van een traditionele uitbouw van de woning worden gerealiseerd waarbij toch daglichttoetreding in de woning wordt gebracht.
button contactbutton offerte

Projecten lichtstraat serres


Bekijk alle foto's

Houten serre

houten serre2
Door de materiaalkeuze, hout, is deze uitbouw een meer traditionele serre met een klassieke uitstraling. Dit type serre wordt ook wel de Engelse serre genoemd. Houten serres worden veel toegepast bij oude herenhuizen, boerderijen en landhuizen.
button contact button offerte

Steel-look serre

steellook serre2
Onze Steellook serre onderscheidt zich van standaard kozijnen door hun “staal” uitstraling en subtiele profilering. Door haar strakke en elegante vorm ook door architecten steeds meer toegepast zowel bij renovatie van oude stalen, geklasseerde gevels en landelijke woningbouw.
button contact button offerte
Brochure veranda's
Gardendreams Magazine 2019