Heechsân 28, 9261 XJ Eastermar. 0512-472992

Uitsluitend voordelen

Kunststof kozijnen en dakgoten

Kunststof kozijnen hebben tegenwoordig uitsluitend voordelen. Ze zijn bestand tegen wind, water, zon, warmte en kou. Het hele jaar door bieden zij een duurzame kwaliteit die vele jaren langer mee gaat. Ze zijn te verkrijgen in diverse uitvoeringen, maten en kleuren. Ze zijn makkelijk te plaasten in bestaande- en nieuwbouw woningen.

Lagere energiekosten
Bespaar elke maand 20% op uw energiekosten door de perfecte thermische isolatie. En de duurzame kwaliteit die garandeert dat uw kozijnen jaren langer meegaan. Informeer naar onze lage prijzen. Gooi geen geld meer onnodig weg.

Nooit meer schilderen
De kunststof kozijnen zijn bestand tegen corrosie, weerbestendig en vuilafstotend. Dus nooit meer schilderen, schoonmaken en vrijwel geen onderhoud, is dat geen prachtig vooruitzicht?

Meer veiligheid
Effectieve inbraakveiligheid door de dikwandige versterkingen en eenvoudig uit te rusten met inbraakvrije scharnieren en het inbraakwerend beslag. Alle profielen zijn standaard versterkt met gegalvaniseerd staal. Rust en veiligheid.

Geschikt voor elke woonstijl
De kozijnen worden toegepast in strakke, hedendaagse woonstijlen maar ook veelvuldig in klassieke bouw. Ontdek de nieuwe kijk op kunststof kozijnen. Bekijkt u rustig onze voorbeelden.

Ecologische verantwoord
De kunststof kozijnen hebben het laagste energieverbruik en de laagste CO2 uitstoot (onderzoek universiteit Barcelona). Bovendien zijn ze 100% recyclebaar. U draagt zo ook uw steentje bij aan een gezond leefklimaat.
(Bron: deceuninck.nl)
button contact button offerte

Voorbeelden
(klik op de foto's voor een vergroting)

Projecten kunststof kozijnenKunststof dakgoten

Voordelen van een kunststof dakgoot:

- Onderhoudsarm;
- Milieuvriendelijk;
- Gegarandeerd lekvrij;
- Sterk & een lange levensduur;
- Meerwaarde voor uw woning;
- Voordelig
button contact button offerte

Voorbeelden
(klik op de foto's voor een vergroting)

Projecten kunststof dakgoten

Brochure veranda's
Gardendreams Magazine 2019