Heechsân 28, 9261 XJ Eastermar. 0512-472992

Spanplafonds

Een strak plafond in één dag!

In Fryslan kunt u niet alleen genieten van de mooie tradities, maar ook de beste spanplafonds krijgen.

Voor een uniek en nieuw plafond bent u bij ons aan het juiste adres. Onze spanplafonds zijn net zo uniek als sommige Friese tradities. Hierdoor heeft u al binnen 1 dag een nieuw en strak blijvend spanplafonds.

De verschillende verlichtingsmogelijkheden en plafondopties zorgen voor eindeloos veel creaties. Zo is een spanplafonds bijvoorbeeld verkrijgbaar met uw zelf gekozen foto of kunt u uw spanplafonds omtoveren tot een sterrenhemel. Hierdoor kunt u uw eigen unieke droomplafond creëeren. Naast dat een spanplafond naar wens kan worden ontworpen, zijn ze ook nog eens vochtbestendig en schimmel-, alg- en bacterie werend. Dit komt doordat onze spanplafonds vervaardigd worden uit hoogwaardig kunststof dat sterk en elastisch is en daardoor tevens zeer onderhoudsvriendelijk is zo ook onze sierlijsten waarmee de plafonds worden afgewerkt.

Zoals beerenburg ook buiten Dokkum gedronken wordt monteren wij uiteraard onze plafonds ook bij u thuis als u niet in Leeuwarden woont! Maakt u zich dus geen zorgen als u bijvoorbeeld uit Franeker, Lemmer, Sneek, Bolsward, Harlingen of Ameland komt.

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend bezoek en offerte op maat!

Of kom bijvoorbeeld eens langs in onze showroom in Leeuwarden om u te laten inspireren en voorlichten over spanplafonds. Voor meer informatie of om een afspraak te maken, neem dan contact met ons op via telefoon of mail of laat uw contact gegevens achter via het contactformulier, dan nemen wij contact met u op.
button contact button offerte

Showroom
Bekijk onze showroom bij Van Duijsen Keukens Badkamers & Tegels in Leeuwarden.

Voordelen van een spanplafond
vinkje Het plafond wordt binnen 1 dag geplaatst*.
vinkje Grote meubels kunnen in de ruimte blijven staan.
vinkje Een geperfectioneerd montageconcept beperkt overlast tot een minimum.
vinkje Het is niet nodig het oude plafond te verwijderen.
vinkje Het verlichtingsplan kan individueel aangepast worden.
vinkje Zeer onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te houden.
vinkje Het plafond is vochtbestendig en algen, schimmel en bacterie werend.

Bekijk alle projecten.

Technisch
Spanplafonds zijn unieke plafonds: u krijgt een volkomen vlak en blijvend strak plafond door het spannen van een sterke, elastische hoogwaardig kunststof. Het spannen gebeurt met behulp van klemprofielen, onder uw huidige plafond - dat dus gewoon kan blijven hangen. U heeft een nieuw plafond in slechts één dag!

Onze spanplafonds zijn oerdegelijk en toch licht van gewicht. Dit is te danken aan het materiaal: een hoogwaardige kunststof, die volgens een beproefd procedé wordt vervaardigd. Het materiaal biedt optimale afweer tegen zowel droogte als vocht, warmte en kou. Het onderhoud blijft tot een minimum beperkt. Uiteraard voldoen onze plafonds aan alle vereiste normen en eisen.

Het montageproces in beeld
1 1 1
1. Zo zag het plafond er de
laatste 20 jaar uit.
2. De monteurs arriveren op plaats van bestemming. 3. De klemprofielen worden aangebracht.
1 1 1
4. Het nieuwe plafond wordt gespannen. 5. De sierlijsten worden aangebracht. 6. De verlichting wordt gebruiksklaar gemaakt.
1    
7. De realisatie van een nieuw plafond is een feit.    

Voorbeelden
Klik hier voor meer voorbeelden op onze facebook pagina.